Четвъртият сезон на телевизионния сериал Mr. Robot ще бъде последният, споделя The Hollywood

...
Четвъртият сезон на телевизионния сериал Mr. Robot ще бъде последният, споделя The Hollywood
Коментари Харесай

Mr. Robot ще приключи след предстоящия четвърти сезон

Четвъртият сезон на телевизионния сериал " Mr. Robot "  ще бъде последният, споделя The Hollywood Reporter. Сезонът ще съдържа цели 12 епизода, вместо плануваните 8, като по този метод ще синтезира финала на историята.

Удивителната хакерска драма, с присъединяване на Крисчън Слейтър и Рами Малек, дебютира през 2015 година, провокирайки критиците и публиката със пресен, пристрастяващ взор върху хакерския облик, подправен с психологическа тръпка. Филмът получил признанието на рецензията и спечели множество награди, в това число " Златен глобус " за най-хубава телевизионна драма и награда Peabody. 

През 2016 г. поредицата получи 6 номинации за  " Еми ", включително за водещ артист в трагичен сериал, а също така спечели премия " Златен глобус " за най-хубав сериал в категория " Драма ", където се съревновава с хитовата поредност " Игра на тронове “.

Пробивът на Малек му спечели премия " Еми " и място за цялостен живот в листата на актьорите, които стават неразделни от емблематичните си телевизионни функции. 

Създателят на " Mr. Robot " Сам Исмаил в началото е замислял и 5-ти сезон, само че в последна сметка избра да кондензира историята, увеличавайки броя на епизодите. 

" Когато за пръв път сътворих света на господин робот, мислех, че това ще бъде поредност от телевизионни серии с дребна паметна поредност. През последните 3 години той стана доста по-голям и аз непрестанно се удивлявам от признанието, което шоуто закупи, както и от невероятния актьорски състав и екип, които работят неуморно, с цел да оказват помощ на видението ми да придобие живот ", сподели Исмаил пред THR . 

" Реших, че финалът най-сетне настъпи. Не желая да кажа довиждане, само че в последна сметка имаме прекомерно огромен респект към пътуването на Елиът, с цел да удължаваме неговия неизбежен край. "

Освен това графикът за фотосите на четвъртия - финален сезон бе осуетен и от снимането на новия сериал на Сам Исмаил  " Homecoming “ на Amazon с Джулия Робъртс в основната роля.

Четвъртият и финален сезон на  " Mr. Robot "  ще излезе през 2019 г. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР